Home » Raymarine » Raymarine statie radio VHF Ray 53 cu GPS integrat

LOADING IMAGES
Raymarine statie radio VHF Ray 53 cu GPS integrat

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

Raymarine statie radio VHF Ray 53 cu GPS integrat

Statia marina radio VHF Ray 53, ultracompacta, are incorporat un display generos ca dimensiuni. Atat cifrele cat si icoanele de pe display sunt perfect vizibile in radiatia solara si pe intuneric. Calitatea difuzorului incorporat permite un sunet de buna calitate chiar si la volum mare. Ray 53 este echipata cu Class D Digital Selective Calling (DSC) simplu de utilizat si cu un meniu foarte intuitiv. Receptorul GPS incorporat face statia Ray 53 usor de utilizat, nefiind obligatorie conectarea acesteia in reteaua ambarcatiunii.

 

Ray 53 poate fi conectata in reteaua NMEA2000 sau NMEA0183 de la bordul ambarcatiunii pentru a interfera cu restul sistemelor de la bord. Solutiile de montaj sunt numeroase utilizand bratul de montaj furnizat. Este de asemenea posibil montajul "flush mounted". Ray 53 include o varietate larga de functii precum NOAA weather alert, dual-watch, tri-watch, scanning, selective scanning si multe altele.

 

Specificatiile complete sunt disponibile pe pagina producatorului Raymarine.

Inregistrati produsul Raymarine achizitionat pe www.raymarine.com, Support / Product Registration, pentru garantie extinsa de la 2 ani la 3 ani.

Disponibilitate: stoc
Pret Vechi: 2.470 Lei
Pret cu TVA: 2.250 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produsE70524
Tensiune de alimentare 12 V
Masa 1.7 kg
Consum (standby) 600 mA

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro