Home » Echipament audio/video marin » Poly-Planar » Kit audio MP3-KIT-A

LOADING IMAGES
Kit audio MP3-KIT-A

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

Kit audio MP3-KIT-A

MP3-KIT-A este un kit audio combo. Kitul include amplificatorul compact si waterproof ME-52 (50 W), un potentiometru de volum waterproof cu montaj independent, panoul IC3.5-PM, de asemenea cu montaj independent, prevazut cu adaptorul de 3.5 mm la care puteti cupla iPod-ul dvs, telefonul mobil sau orice alt MP3 player si o pereche de incinte acustice marine MA4055 de 5".
MP3-KIT-A este un sistem audio minimal cu care puteti sonoriza nu numai ambarcatiunea dvs dar si un jet ski sau o ambarcatiune gonflabila. Este de asemenea potrivit pentru vehiculele offroad, motociclete, ATV-uri sau cart-uri de golf.
Kitul este usor de instalat in locatii unde spatiul este deficitar. Amplificatorul ME-52 poate fi montat sub un scaun sau in structura ambarcatiunii. Adaptorul IC3.5-PM si controlul volumului pot fi montate in zona aparatelor de bord sau in orice compartiment de depozitare. Alegeti solutia potrivita pentru sursele de fisiere MP3 sau pentru CD playerul portabil pe care doriti sa le folositi.
Impreuna cu difuzoarele waterproof Poly-Planar incluse va veti bucura de un sunet limpede si placut.
Disponibilitate: stoc
Pret cu TVA: 748 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produsMP3-KIT-A
Impedanta MA4055 4 Ohm
Putere MA4055 80 W / pereche max
RF MA4055 60 Hz - 20 kHz
Putere ME-52 15 W RMS / canal
RF ME-52 20 Hz - 20 kHz

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro