Home » Wallas » Incalzitor diesel & plita ceramica pentru ambarcatiuni Wallas 85NDT

LOADING IMAGES
Incalzitor diesel & plita ceramica pentru ambarcatiuni Wallas 85NDT

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

Incalzitor diesel & plita ceramica pentru ambarcatiuni Wallas 85NDT

Combo-ul plita ceramica + incalzitor 85NDT de la Wallas este o solutie moderna, versatila, ideala pentru ambarcatiunile cu o singura cabina care necesita atat o masina pentru gatit cat si un sistem de incalzire. Arzatorul sistemului Wallas 85NDT dezvolta o putere de pana la 1900 W, suficient pentru a acoperi necesitatile unei cabine medii ca dimensiuni.

Sistemul poate fi montat atat in varianta flush mount cat si in varianta surface mount, in functie de configuratia cabinei dvs.

Camera de combustie perfect inchisa si izolata va va scuti in totalitate de eventualele mirosuri rezultate din arderea combustibilului (motorina), toate reziduurile de ardere fiind evacuate in exterior, aerul din cabina ramanand curat si proaspat.

Prin ridicarea capacului, sistemul se transforma in masina de gatit (plita ceramica) iar prin coborarea capacului sistemul devine instalatie de incalzire prin suflarea aerului cald in cabina.

 

Video

Pentru configurarea sistemului complet (tubulatura, izolatii, alte accesorii) potrivit ambarcatiunii dvs accesati configuratorul de sisteme de pe pagina producatorului, www.wallas.fi, sau contactati MarineLife.

Garantia sistemelor Wallas este de 2+1 ani, prin MarineLife.

Disponibilitate: stoc
Pret Vechi: 10.880 Lei
Pret cu TVA: 9.800 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produs85NDT
Combustibil motorina
Putere minima 900 W / 3000 BTU
Putere maxima 1900 W / 6500 BTU
Tensiune operare 12 V
Consum combustibil 0.09 - 0.19 l/h
Consum curent 0.2 - 0.35 A

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro