Home » Lalizas - echipament securitate & lumini navigatie » Lalizas vesta de salvare gonflabila Lamda 150 N, Auto, SOLAS

LOADING IMAGES
Lalizas vesta de salvare gonflabila Lamda 150 N, Auto, SOLAS

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

Lalizas vesta de salvare gonflabila Lamda 150 N, Auto, SOLAS

Vestele Lalizas Lamda 150 N corespund ultimelor specificatii SOLAS referitoare la vestele de salvare. Prevazute cu doua camere independente de umflare, inclusiv cu activare manuala. Camerele de umflare sunt realizate din material galben, vizibil de la mare distanta.

Modelul este echipat cu benzi reflectorizante si fluier. Aditional, vesta poate fi echipata cu orice model Lalizas de lumina intermitenta pentru echipare completa. Modelul este furnizat cu o unica dimensiune, reglajul in functie de utilizator putand fi efectuat din cureaua de fixare (pana la 175 cm in jurul trunchiului).

Calitatea materialelor recomanda vestele de salvare Lamda tuturor categoriilor de utilizatori: pasageri, ambarcatiuni comerciale, ambarcatiuni de pescuit si oriunde spatiul de depozitare este limitat.

Disponibilitate: stoc
Pret cu TVA: 875 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produs71107

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro