Home » Echipament electric & electron » Victron - echipament electric pentru ambarcatiuni » VE Charger DC-DC Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) Isolated

LOADING IMAGES
VE Charger DC-DC Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) Isolated

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

VE Charger DC-DC Orion-Tr Smart 12/12-30A (360W) Isolated

Incarcatoarele Orion-Tr Smart DC-DC sunt dispozitive profesionale de incarcare de la curent continuu la curent continuu cu Bluetooth integrat.

 

Sunt utilizate in sisteme cu baterii duale (baterie motor + baterie accesorii) pe vehicule sau ambarcatiuni pentru incarcarea bateriei de accesorii de la alternator si bateria de motor. Incarcatoarele Orion-Tr Smart DC-DC pot fi monitorizate si programate de pe dispozitive mobile prin Bluetooth si sunt dotate cu un mecanism de identificare a starii de functionare a motorului (pornit-oprit).

 

Incarcatoarele Orion-Tr Smart DC-DC pot fi utilizate atat in sisteme 12V cat si 24V, pentru baterii tehnologie clasica Plumb sau baterii tehnologie Lithium. Sunt foarte utile in cazul celor din urma deoarece bateriile Lithium au rezistenta interna foarte mica si nu se incarca sub 14,4V tensiune de alimentare. Incarcarea lor direct de la alternator poate conduce la supraincalzirea si deteriorarea acestuia. De asemenea, bateriile Lithium nu vor fi niciodata incarcate in totalitate.

 

Modele disponibile pana la 400W, dar conectarea mai multor unitati in paralel va creste puterea de incarcare corespunzator. Proiectate pentru functionare la temperaturi de pana la 55°C.

Disponibilitate: stoc
Pret cu TVA: 1.560 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produsORI121236120
Tensiune de alimentare 10 - 17 V
Tensiune de taiere 7 V
Tensiune de restart 7.5 V
Tensiune reglabila de iesire 10 - 15 V
Curent de iesire (continuu) 30 A
Eficienta 87%
Temperaturi de operare -20 - +55°C
Masa 1.8 kg
Dimensiuni 130 x 186 x 80 mm

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro