Highfield - RIB-uri chila aluminiuAmbarcatiunile gonflabile Highfield au urmat o evolutie pe parcursul a multor ani de cercetare si dezvoltare intr-una dintre cele mai dificile zone ale globului si anume Marea Bariera de Corali din nordul Australiei. Ambarcatiunile Highfield sunt descendentele RIB-urilor cu chila din aluminiu Australian Swift (www.swiftmarine.com.au).


Australian Swift a furnizat ambarcatiuni recreationale precum si ambarcatiuni profesionale timp de peste 20 de ani Politiei de Frontiera si altor agentii guvernamentale australiene.


Chilele de aluminiu au avantajul robustetii si al usurintei in exploatare si reparatii. O ambarcatiune cu chila din aluminiu este mai usoara decat una clasica si necesita motorizari inferioare ambarcatiunilor clasice generand costuri inferioare din punctul de vedere al motorizarii si economii de combustibil substantiale.


Pentru tuburi Highfield utilizeaza numai materiale de cea mai buna calitate. Optiunile sunt Valmex PVC produs de Mehler Texnologies Germania si ORCA Hypalon produs de Pennel Belgia sau Flipo Franta.


Produse RECOMANDATE de MarineLife

Descarca AICI catalogul Highfield

Vizitati AICI website-ul HighfieldProduse Highfield din oferta MarineLife

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro