Ocqueteau - ambarcatiuni de agrement cu motor

Întemeiată în anul 1950, societatea OCQUETEAU este una dintre cele recunoscute pe piața europeană a ambarcațiunilor de agrement cu motor. În trecut modelele ALIENOR, BOUM, ESPACE au construit renumele producătorului OCQUETEAU.


Astăzi, pentru a răspunde pretențiilor diferiților săi clienți, OCQUETEAU oferă o gamă largă de ambarcațiuni motorizate cu lungimi între 5 și 10 metri.


Absolut toată gama ambarcațiunilor OCQUETEAU este fabricată în Franța, la șantierul propriu de pe insula Oleron, în apropiere de La Rochelle. Mai mult de jumătate din unitățile produse este destinată și exportată pe piețele EUROPEI occidentale.


OCQUETEAU dispune de propriul său centru de cercetare care este însărcinat cu elaborarea modelelor noi de ambarcațiuni care să răspundă exigențelor actualilor sau viitorilor săi clienți.


Marca OCQUETEAU este recunoscută pe piața ambarcațiunilor de agrement pentru robustețea și performanțele chilelor. Chilele tuturor ambarcatiunilor Ocqueteau sunt realizate prin tehnologia IFH (Infused Fiberglass Hull), o tehnologie de fabricație care le asigură calitate superioara și mase reduse. Ocqueteau este singurul fabricant care utilizează această tehnologie pentru ambarcațiunile de agrement de până la 10 m lungime. Tehnologia IFH este specifică producătorilor de ambarcațiuni de competiție care au nevoie de rigiditate, robustețe extremă si masă redusă. O chilă mai lejeră cu 200-400 kg vă va oferi consumuri mult reduse de combustibil în raport cu chilele produse prin tehnologii clasice, deci avantaje majore în exploatare.


MarineLife vă invită să vă convingeți de calitatea și performanțele ambarcațiunilor Ocqueteau oferindu-vă posibilitatea unui drive-test pe Timonier 5.85, model recomandat pentru specificul ariei de navigație din țara noastră.


Mai mult decat atât, în cazul în care alegeți o ambarcațiune OCQUETEAU, MarineLife se obligă să vă livreze ambarcațiunea comandată cu toate opțiunile necesare pentru a fi pusă la apă complet echipată conform exigențelor dvs. de siguranță și confort. Ne referim la aspectele importante cum ar fi motorizarea, remorca de transport a ambarcațiunii, sistemul electric, guvernarea, baloanele de acostare, sistemele de închidere a punții, huse de protecție și tapițerii etc. și pînă la detalii, ca de exemplu sisteme electronice de navigație, sisteme audio, antifouling, sisteme de trim tab-uri, sisteme de încălzire și altele, toate acestea din portofoliul propriu sau din cel al partenerilor agreați, jucători importanți și onești de pe piața nautică din țara noastră.


Vă așteptăm solicitările pentru un drive-test pe Dunăre cu OCQUETEAU.


Accesați GAMA AMBARCAȚIUNILOR OCQUETEAU


Accesați LISTA de PRETURI ale AMBARCAȚIUNILOR OCQUETEAU


Pentru LISTA DE PREȚURI ale DOTĂRILOR OPȚIONALE pentru ambarcațiunile OCQUETEAU vă rugăm să ne contactați.Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro