Olympic Boats - ambarcatiuni de agrementBrand-ul Olympic are deja o traditie de 26 de ani si continua si azi sa ofere ambarcatiuni de agrement cu chila din fibra de sticla de o calitate ireprosabila si o gama larga de modele.


Gama Olympic are un stil aparte si beneficiaza de un design ingenios si de performante exceptionale pe apa. Calitatea materialelor utilizate, alese cu grija, si pasiunea celor de la Olympic sunt principalele ingrediente pentru realizarea unor ambarcatiuni care ofera proprietarilor lor satisfactie maxima.


In acelasi timp Olympic investeste in tehnologii noi de productie pentru a imbunatati permanent durabilitatea ambarcatiunilor sale si finisajul acestora.


Cu vanzari in multe dintre statele europene cota de piata a ambarcatiunilor Olympic creste constant atat prin grija celor de la Olympic pentru producerea unor barci de calitate cat si prin grija retelei de distribuitori ai marcii. Un proprietar de Olympic va cumpara intotdeauna un alt Olympic.


Ambarcatiunile Olympic sunt proiectate cu grija astfel incat sa poata naviga si in conditii dificile, in siguranta pentru un navigator incepator dar si cu mult potential pentru navigatorii experimentati.


Orice barca Olympic va va bucura familia dar va va impresiona si prietenii.


Vizionati aici MODELELE recomandate de MarineLife


Vizionati aici MODELELE ambarcatiunilor OLYMPIC


Descarca aici LISTA de PRETURI ale ambarcatiunilor OLYMPIC

Descarca aici LISTA de PRETURI ale dotarilor OPTIONALE OLYMPICAutoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro