Home » Trim Tabs » Bennett Trim Tabs » Sistem Bennett Self-Leveling SLT10

LOADING IMAGES
 Sistem Bennett Self-Leveling SLT10

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

Sistem Bennett Self-Leveling SLT10

Sistemul SLT10 aduce beneficiile durabilitatii Bennett unui sistem de tab-uri cu cea mai facila instalare. Nu este necesara nicio strapungere in corpul ambarcatiunii, totul se instaleaza in afara: doua tab-uri si doi actuatori. Este o solutie simpla si economica pentru ambarcatiuni mici cu lungimi intre 4.3 si 6.1 metri.

Sistemele SLT, chiar daca economice, beneficiaza de aceleasi materiale de inalta calitate acceptate de standardul Bennett de mai bine de 50 de ani.

Kit-ul SLT10 contine doua trim tab-uri din inox (14) cu sistemul Bennett de blocare, doi actuatori puternici si durabili, toate elementele necesare montajului (inox, nu plastic) si garantia Bennett pentru toate componentele.

Cu sistemul SLT10 veti intra in regim de glisaj mai usor, va veti mentine in regimul de glisaj la viteze inferioare, veti solicita mai putin motorul, veti realiza economie de combustibil si tinuta ambarcatiunii dvs se va imbunatati in situatii care altfel creau probleme. Sistemul SLT10 reactioneaza imediat la schimbari ale vitezei si ale presiunii apei adaugand trim atunci cand acesta este necesar.

Disponibilitate: epuizat
Pret cu TVA: 1.070 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produsSLT10
Dimensiuni tab 10" x 10"

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro