Home » Echipament audio/video marin » Poly-Planar » Head Unit MRD80i

LOADING IMAGES
 Head Unit MRD80i

Nota: in unele cazuri, poza poate diferi de imaginea reala a produsului. Va rugam verificati denumirea si codul inainte de comanda!

Head Unit MRD80i

MRD80i este varful de serie al head unit-urilor Poly-Planar, versiunea doc DMD (Digital Music Device).
MRD80i este un tuner AM/FM (RDS) cu doc intern pentru dispozitivele DMD precum iPod-ul, Smart Phone-ul sau orice MP3 player. Cuplati dispozitivul digital in doc si ascultati muzica dvs preferata in conditii de excelenta a sunetului.
MRD80i este un head unit digital complet, proiectat waterproof si optimizat pentru uz marin (IP66 360 de grade). Display-ul are luminozitate interna reglabila si masca frontala este de tip flip down. Va permite sa inserati in docul intern si SD card-ul cu muzica dvs preferata. Primeste si flash drive-uri prin intermediul interfetei USB. De asemenea permite si receptia si procesarea unui semnal audio analog prin interfata AUX (3.5 mm).
Sunt disponibile pentru MRD80i si telecomenzi Poly-Planar, atat wired (MR45R) cat si wireless (MRR2), achizitionate separat. Montajul poate fi efectuat in mod clasic, prin decupare, sau utilizand bratul mobil de montaj GM-MRD80 (neinclus), procedeu care va permite montajul in nenumarate variante. MRD80i este livrat cu o protectie suplimentara de soare / praf pentru masca frontala.

Disponibilitate: stoc
Pret cu TVA: 1.569 Lei
Cumpara
Continut Cos
    cosul este gol

Cod produsMRD80i
Putere iesire 45 W x 4 canale
Impedanta boxe 4 / 8 Ohm
Alimentare 10.8 - 15.6 V
Siguranta fuzibila 15 A
Display digital 2 x 16 caractere

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro