Sunbrella


Marca Sunbrella® a luat nastere in Statele Unite si a devenit rapid o marca de referinta in domeniul nautic. Calitatea si rezistenta in timp a tesaturilor Sunbrella® sunt apreciate si recunoscute de catre profesionistii de pe tot mapamondul.


Aspectul si senzatia la atingere a tesaturilor Sunbrella® sunt apropiate de cele ale tesaturilor naturale. In plus caracteristicile tehnice ale materialelor Sunbrella® concureaza cu cele mai avansate textile in materie de echipament nautic. Cu Sunbrella® aveti asigurarea ca protejati echipamentele si echipajul ambarcatiunii dvs.


Disponibile in multe culori, diversele sortimente de tesaturi Sunbrella® corespund perfect urmatoarelor aplicatii: copertine, bimini, huse de vele, benzi UV, dodgers, huse de iarna etc.


Produsele intregii colectii Sunbrella® sunt tesute din fibre acrilice vopsite in masa si tratate impotriva umezelii pentru uz marin. Alegerea tipului de fibre, calitatea procesului de tesere precum si tratamentele aferente va garanteaza o protectie maxima impotriva radiatiilor UV si a intemperiilor. Culorile tesaturilor Sunbrella® rezista in timp impotriva agresiunilor climatice. Tesaturile sunt tratate pentru a fi hidrorepelente evitandu-se astfel absorbtia de apa.


Cu Sunbrella® puteti naviga in orice perioada a anului fiind protejati de vant, ploaie si de soare.


Produse recomandate de MarineLife

Descarca aici catalogul Sunbrella® Marine Fabric Collection

Viziteaza aici Website-ul Sunbrella®Produse Sunbrella din oferta MarineLife

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro